Nu banii tai ma vor face sa stau langa tine, nu averile, masinile, nimic din ce tine de material. Poate te-ai obisnuit sa-ti pice in plasa astfel de “printese”, care isi fac o cariera din a fi intretinute.Nu, dragule!Am primit o educatie, si am demnitate inainte de orice.Si mai mult decat atat, am onoare.Sunt femeie si fara nicio modestie, asta inseamna ca pot sa ma intretin singura, pot sa-mi achit utilitatile, sa am grija de mine fara vreun ajutor financiar.Chiar nu iti dai seama ca tu nu poti avea succes decat la categoria “musca”? Dar daca vrei sa joci la categorie “grea” nu ai nicio sansa, dragule!Aici nu vei avea niciodata acces. Incepem cu educatia..Sincer, daca ai o masina, o casuta si un portofel de la Hugo Boss, crezi ca iti creste IQ-ul? Cate carti ai citit de-a lungul timpului?Sper ca nu te-ai impotmolit la basme si povesti.Desi ma indoiesc!Cate conversatii mai lungi de 5 minute ai avut cu o femeie? Nu trebuie sa reciti din Dante, sau sa fii vreun filosof.Doar sa stii sa porti o discutie despre viata, despre responsabilitati, despre greutati, despre idealuri, despre scopuri pe care un om si le propune si trage din greu sa le indeplineasca.Presupun ca nu te-ai lovit de asa ceva, este?Noua, celor care avem teluri, ne plac barbatii adevarati.Sper ca nu te consideri unul..Nu..Esti doar o insecta care alearga de colo colo, un trantor ratacit care n-are loc in stup.

Ce inseamna barbat adevarat? In primul rand, este omul care nu trateaza femeile ca pe niste obiecte, nu este misogin si nu incearca sa impresioneze cu bani.El te va invita in oras la o prima intalnire, iti va lua haina si iti va aseza scaunul la restaurant, iti va face complimente subtile, te va face sa uiti cand au trecut orele, sa uiti ca paharul de vin s-a golit, te va conduce acasa si iti va oferi sacoul in caz ca iti este racoare.El iti va multumi pentru cina, si se va retrage cu un sarut pe obraz, pentru ca bunul lui simt nu ii va permite sa dea buzna peste tine in casa.Iar noi, cele care aspiram la asa ceva, vom adormi cu zambetul pe buze, cu emotia celor traite, cu gandul la o noua intrevedere.Acesta este barbatul care sigur iti va capta atentia, care iti poate schimba perceptia ca “toti sunt la fel”, care isi va asuma responsabilitati, care stie ce vrea de la viata, pentru care, fericirea ta, va deveni prioritatea lui.

El poate nu are masini de lux, vila cu piscina, dar langa el poti construi, poti atinge scopurile propuse.Tu, in schimb, vei ramane fericit intr-o lume departe de tot ceea ce inseamna respect, onoare, demnitate..Tu vei ramane la “categoria musca”, alaturi de “tus hermanos”, si de “damele” care apreciaza “masculii feroce” .