Vi s-a intamplat vreodata sa va intrebati daca viata putea fi altfel?Ca daca ati fi luat o decizie la un moment dat, ati fi schimbat cursul destinului?Poate ca da, poate ca nu.Sunt un tip credincios, dar mai teluric de felul meu..Nu o dau in habotnicie, dar cred ca Dumnezeu poate actiona prin oameni care sa-ti schimbe viata.

Spunand cele de mai sus vreau sa incep cu prima iubire.Cei mai multi avem parte de ea in adolescenta.Cel putin la mine asa s-a intamplat..Cand zic adolescent, cred ca aveam vreo 18 ani.Pe vremea aia asa decurgeau lucrurile..sau poate sunt eu mai de moda veche..Nu va ganditi ca sunt vreun batranel care sta in fata unui calculator antic si isi scrie memoriile..Imi place spiritul ludic, sunt o fire sociabila, imi place distractia, dar prefer sa am un grup select de prieteni, pe care stiu ca ma pot baza.Conteaza foarte mult cu cine te aduni!Cei mai multi cunosc asta deja, dar pentru cei care nu au facut inca trierea, din pacate, pot sa le spun ca o sa realizeze mai tarziu acest aspect.

Nu am sa intru in prea multe detalii despre viata mea.Pot doar sa spun ca am trait o poveste de dragoste frumoasa, cu momente inedite, dar si cu certuri copilaresti..O poveste care facea sa para ca basmele sunt reale..Dar nu a fost una cu happy ending..A fost una pentru formare.

Langa ea, am evoluat ca om, m-am maturizat.. O lovitura poate sa te schimbe in bine daca reusesti sa-i intelegi scopul…Poate sa-ti ia un timp, dar ideea e sa deschizi ochii si sa inveti ceva constructiv din lectia care ti s-a oferit.Daca nu-mi primeam lectia la timpul ei, nu stiam sa ma bucur de ce am acum!De aceea trebuie sa-i multumesc ei!

Fara aceasta experienta, nu aveam azi langa mine femeia pe care o iubesc si careia ii sunt recunoscator ca imi face fiecare zi mai frumoasa.Nu stiam sa ii ofer siguranta, sa o fac sa se simta indragita si dorita.Langa ea vreau sa imbatranesc, sa le putem spune nepotilor despre calatoria noastra. Langa ea ma simt “acasa”, simt dragoste, afectiune si intelegere.

Poate se numeste destin, soarta, alegere, dar de un lucru sunt sigur…

Prima iubire nu se uita, dar ultima e cea care conteaza!