Mai stii cand ti-am promis ca o sa fie totul bine? Nu te-am mintit! Si ti-o repet! Culoarea din ochii tai nu va disparea!Nu esti singura!Stiu ca simti ca lumea ta se destrama si nimeni si nimic nu poate sa iti redea increderea.Dar eu voi fi aici si te voi pazi!Voi fi langa tine si ma voi bate ca un soldat pe campul de lupta.Nu am sa dezertez!

Dar vreau sa mi te alaturi.Vreau sa iesi din nebuloasa in care te afli si sa lupti alaturi de mine.Nu te lasa coplesita de emotii.

De ai putea sa te vezi prin ochii mei…Sa realizezi cat esti de puternica, cata candoare se pierde in umbra gandurilor sumbre, cata frumusete ai de oferit!

Nu am sa renunt!Am sa ma zbat in fiecare secunda si voi triumfa!Voi castiga razboiul!Te voi trage dupa mine pana vei deschide ochii, pana iti vei da seama ca ai pentru ce sa continui, ai pentru ce sa te ridici din somnul asta adanc, ai pentru ce sa speri!

 Tu meriti sa fii fericita, iar eu voi participa cu toate resursele de care dispun, sa iti dovedesc…Iar cand ele se vor termina, am sa gasesc altele noi..Si voi reusi!Stiu asta!Iar cand voi simti gustul victoriei, am sa fiu rasplatit cu cel mai frumos zambet, cu cel mai gingas sarut.

Mai stii cand ne-am cunoscut?Straluceai toata, ca o raza de soare!Erai numai bucurie!Si esti si acum, numai ca stai ascunsa dupa un nor cenusiu.Norii vin si pleaca, si vor pleca, te asigur! Nu am nici cea mai mica indoiala.Te cunosc prea bine!Stiu ca in spatele furtunii, e o zi calduroasa, ce vibreaza a culoare si mireseme.

De data asta, sunt linistit..Putin friguros, dar stiu ca in curand o sa vina primavara..Sufletul va inflori in nuante vii, in parfumuri dulci si imbratisari de neuitat.Poteci pline cu flori, pe care Soarele le va saluta cu simpatie..Iar toata negura asta va pali, sub sunetele armonioase ale iubirii..

Sunt rabdator si increzator..Stiu ca toate se vor aseza..Iar tu, primavara mea, vei lumina mai intens ca niciodata.