Nu merita sa te minti ca esti fericita, daca simti total opusul.Tu meriti mult mai multe!Nu iti pierde speranta, nu renunta la tot ce ai crezut candva.Nu ceda gandurilor negative, si nu lasa lumea asta infecta sa te corupa!

Femeie, tu esti minunata!Uita-te in oglinda!Zambeste si priveste-te!Ai atatea de oferit!Timpul nu sta in loc.De ce sa-l irosesti in lacrimi?Lasa voalul asta de tristete care te acopera si aduna-te!De ce?Pentru ca ti se cuvine acest lucru.Ti se cuvine sa fii fericita, sa razi, sa te bucuri de viata, sa traiesti din nou!

Stiu!Simti ca toate vin ca un convoi si nimic nu-ti da pace! Elimina tot ce e negativ si priveste in fata. Nu lasa viata sa-ti curga printre degete!Nu ai nimic de pierdut!

Repet!Esti frumoasa, esti desteapta, esti puternica!Dar trebuie sa-ti dai seama singura de toate calitatile pe care le posezi.Nu rezolvi nimic daca te afunzi in labirintul asta fara iesire pe care ti l-ai creat.Nu rezolvi nimic daca plangi, daca stai cu zilele sub cearsaf, cufundandu-te in amintiri si trecuturi glorioase.Viitorul poate fi mult mai bun de atat!

Incepe sa traiesti de azi.Cu pasi mici, redescopera-te!Tu nu ai voie sa renunti!Incearca sa vezi in spatele negurei care te orbeste, cate mai ai de demonstrat.Ridica-te si asculta-ti inima!Cea care vrea sa iasa din furtuna, dar pe care tu o blochezi.Ascult-o pe ea si las-o sa preia controlul.Crede-ma, te va purta mai departe decat ai sperat si vei realiza mai tarziu cate sanse ti s-au ivit, dar n-ai stiut sa profiti de ele.

Niciodata nu e prea tarziu!Ridica-te, tu, femeie!Pentru ca poti!Esti armonie si iubire!

E timpul sa crezi in tine!