Ti-am spus azi cat de mult te iubesc?Cat ma faci de fericita?Ti-am multumit pentru ca ai aparut in viata mea?Daca nu am apucat, ti-o zic acum, iubitule! Iti spun ca ma faci sa plutesc, ca atunci cand sunt langa tine ma simt implinita, ca aduci in viata mea liniste, si orice zi langa tine prinde culoare.

Iti multumesc ca esti spontan, ca ma faci sa visez, ca ma alinti cu flori, ca langa tine totul capata sens.Nu am nevoie de mai mult!Atata timp cat tu imi dai speranta, candoare si dragoste, de ce mi-ar trebui mai mult? 

Sper ca si tu simti la fel!Pentru ca in fiecare clipa ma gandesc la tine, la noi, la faptul ca te iubesc din adancul sufletului, la viitorul nostru, la tot ce puteam realiza impreuna.

Chiar si atunci cand nu esti langa mine fizic, simt cum ma strangi in brate, cum ma saruti cu atata dorinta incat incep sa zbor.Ma gandesc cum facem dragoste cu atata pasiune, cum imi soptesti vorbe frumoase, cum iti atingi buzele de gatul meu si ma strangi la piept.

Am incredere ca va fi bine!Simt ca ce avem noi este unic..Poate pare un cliseu, iubitule, dar tu ai  facut povestea sa devina realitate.Tu mi-ai demonstrat ca nu este posibil doar in filme, ci ca iubirea vine cand te astepti mai putin si este mai puternica decat orice alt sentiment pe care l-am trait.

Niciodata nu e prea tarziu sa speri!Tu mi-ai aratat asta!Inainte sa apari in viata mea, priveam iubirea ca pe o iluzie, nu aveam asteptari si ma obisnuisem sa traiesc de una singura..Ma obisnuisem cu rutina, cu idei marunte, cu vorbe aruncate in zadar si cu minciuni.

Tu ai facut totul posibil! Tu m-ai facut cu adevarat sa inteleg ca acest sentiment de care stiam ca sunt capabila si pe care il tineam captiv, chiar exista!Era acolo, dar trebuia dezlantuit!

Tu m-ai invatat ca o femeie poate fi apreciata, iubita, rasfatata si alintata!

TU!

Iti multumesc!